Ochelarii de soare protejează ochii de radiaţiile solare şi oferă confort sporit în zilele cu soare. Aceştia se pot realiza şi cu dioptriile dumneavoastră astfel încât să vă bucuraţi de confortul oferit de filtrul de culoare dar şi de vedere clară la distanţa.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu de modă al cărui principal scop este, însă, de a proteja ochii împotriva razelor UV şi a reflexiilor solare. Aceştia trebuie aleşi cu grijă, şi de preferinţă, cu recomandarea unui specialist, în funcţie de activităţile pentru care vor fi folosiţi şi condiţiile atmosferice specifice zonei, indiferent dacă alegeţi ochelarul pentru activităţi sportive desfăsurate afară sau pentru după-amiezi petrecute la plimbare şi cumpărături.

Lentilele ochelarilor de soare pot fi pentru protecţie, dar de asemenea pot fi şi pentru corecţie, cu dioptrie. Doar anumite modele de ochelari de soare permit schimbarea lentilelor cu lentile pentru vederea la distanţă, unifocale sau multifocale, cu diferite culori sau tratamente.

In cadrul magazinului veti gasi o gama variata de ochelari de soare de la mai multe branduri:

soare-nou