Mire Optic.

O gamă variată de produse, semnate de branduri renumite!

Contact Us

0734.521.987 office@mireoptic.ro Bd. Ion Mihalache, Nr. 42-52, Sector 1
Back to top

Slide Te-ai gândit vreodată... Cum ar fi să poți privi lumea cu alți ochi?
Sau ți-ai dorit să fii privit cu alți ochi?
Ai vrut să poți întâlni aceste provocări cu stil și clasă?

Mire Optic - Optică Medicală

Cea mai bună alegere

Mire Optic iți oferă o viziune nouă, un orizont plin de detaliile pe care până acum nu ai putut să le observi. Încercăm să-ți îmbunătățim vederea, să te ajutam să remarci mai bine tot ceea ce te înconjoară. Profesioniștii noștri te asistă în alegerile pe care le faci, punându-ți la dispoziție ultimele tehnologii și cele mai noi, sofisticate sau cool modele de ochelari. Ne găsești ușor, știm să-ți fim de ajutor, iar asta ne face indispensabili.

Ochelari de vedere 0
Ochelari de soare 0
Lentile de contact 0
Lentile de vedere 0

Mire Optic vă pune la dispoziție un specialist care oferă consultații oftalmologice pentru determinarea viciilor de refracție precum și a altor afecțiuni ale ochiului.

Faptul că timpul este pretios este un aspect bine cunoscut, astfel ne-am asigurat ca serviciile noastre să fie complete, rapide și la cel mai înalt standard de profesionalism.

Puteți alege dintr-o gamă variată de modele de rame, inclusiv produse de branduri celebre, cum ar fi Azzaro, Furla, Escada, Police, Mont Blanc etc.

Consultanții noștri vă vor oferi cele mai bune variante conform dorințelor fiecăruia dintre dumneavoastră, produse adaptate la conformația feței și la nevoia esențială de confort.

Personalul nostru beneficiază constant de cele mai noi informații în domeniu cu privire la materiale, trenduri și noutati în materie pentru a putea găsi soluția optimă pentru fiecare client în parte.

You don't have permission to register